Detaylar, Kurgu ve Yangın merdiveni kapısı

Wiki Article

Göksu Kapı olarak Yangın Bapsı imalat sürecinde en kaliteli mekanizmaları kullanarak kapının monte edilmiş olduğu projeyi güvenli ve sağlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Birlik kanatlı yangın bapları binaların içerisinde olması muhtemel yangın ve benzeri ivedi durumlarda önlem örtmek en önemli tedbirlerin başında hasılat.

Kaçış muhtevain kullanılmasına izin maruz merdivenlerde, basamağın kova hattındaki en ensiz basamak yaygınliği, konutlarda 100 mm’den ve sair gestaltlarda 125 mm’ den az gayrimümkün. Her kaçış merdiveninin her iki birlikte duvar, korkuluk veya hızmaşte bulunması gerekir.

Yangın çabucak tahliyeye imkân veren yangın kapısı, gayrı zamanlarda da emniyetli kilitleme sistemi ile korunmaktadır.

Yangın esnasında alevlerin emniyet holüne yetişmesinı kırıcı ilgisiz hamam yangın contası.

Kanatlar ortamında iyi yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı derunin bindi plakaları mevcuttur.

Aldatmaışmutaş merkezi, sinema, meslek, sayrılarevi kabilinden toplu İstanbul Yangın Kapısı ömür alanlarında yangın kapısı yararlanmaı eminği arttırır. Apartmanlar, fabrika, otel kadar binalarda da evgin çıkış bapları yangın çabucak kullanılır ve toplanmış tahliyeleri kolaylaştırır. Yangın kapılarının bir özelliği ise sarsıntı gibi durumlarda kilitlenmemesidir. İçeriden açılabilen yangın kapıları dışarıdan açılamadığından hırsızlara karşı caydırıcıdır. 

Yangın Kapıları ısı ve kötü sızdırmadığı dâhilin insanoğluın dumandan zehirlenmesine hail olan ivedili boyut kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında kıl payı tamlık kalabalık olan binalarda kullanılması zorunlu kılınmaktadır.

Bir dahaki sefere değerlendirme yapmış olduğumda kullanılmak üzere hamleı, e-posta adresimi ve web şehir adresimi bu tarayıcıevet kaydet.

Aynı zamanda yangın merdiven bapları İstanbul Yangın Kapısı kendiliğinden kendiliğinden olarak kapanarak eminği esenlar. Yangın merdiven kapısına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, ürkü amerikan bar ve duman sızdırmaz özellikleri tamamlanmak zorundadır.

M4 setskur vidası kilit üzerindeki vida deliğine yerleştirilerek munis alyan anahtarı ile tıkızlır.

Yangın vakalarında insanların binaları sağlamlıklı şekilde terk etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı bünyeya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Ivedi aydınlatma sistemleri, yangın simultane insanların emin bir şekilde boşaltma edebilmeleri dâhilin muktezi aydınlatmayı katkısızlar.

Report this wiki page